Isumannaatsumik angalagit

Imarsiornermi isumannaallisaanermut tunngatillugu paasissutissat atorfissaqartissinnaasatit tamaasa uani nassaarisinnaavatit. Paasititsiniaalluta suliniutivut amerlaqisut ilinniarfigalugillu, atuarlugillu paasisassarsiorfigisinnaavatit kiisalu internetikkut inuit oqaloqatigiittarfiini pisorpassuarnut linkit aqqutissat nassaarisinnaallugit.

Illit nammineq inuunerit, imaluunniit allat inuunerisa ulorianartorsiortinnissaat pinngitsoortinniarlugu imarsiornermi isumannaallisaaneq pingaaruteqarpoq. Illit imminut, aamma inuit allat ikiorserniarlugit imarsiornermi isumannaallisaanermut innersuussutit qulit, uani quppernermi nassaarisinnaasatit, atuakkit.

Neriuppugut nittartagarput paasisassarsiorfigiumaarit, isumannaallisaanerlu pillugu oqariartuut pitsaasoq siaruarlugu. Immitsinnut tapersersoqatigiinnitsigut aatsaat kikkut tamarmik isumannaatsumik angerlamut apuussinnaanissaat qulakkeersinnaavarput. 

Imarsiornermi innersuussutit qulit pillugit plakatiliaq aajuk